Binnenkort: nieuwe kamers in Gangelt

Binnenkort voegen wij weer nieuwe kamers toe aan ons aanbod in Gangelt. Omstreeks 1 december 2019 zullen wij de verbouwingen afronden aan een nieuw pand aan de Luisenring.
Deze nieuwe woning biedt ruimte aan 8 personen. Er zijn 2 badkamers en 2 keukens. Deze worden vanzelfsprekend helemaal ingericht en voorzien van alle gemakken. Servies, potten, pannen, bestek, glaswerk… Aan alles wordt gedacht.
De volledige woning wordt aan onze bekende kwaliteitsnormen aangepast. Zo zullen de kamers, die uitsluitend voor 1 persoon zijn, allemaal gestoffeerd en gemeubileerd worden aangeboden. Op iedere kamer is er een televisie met satellietaansluiting. Er is uiteraard wifi aanwezig in het hele pand.
Zoals in ieder pand geldt, is er ook hier een wasruimte aanwezig. Hier staan de wasmachine en wasdroger die door iedereen te allen tijde kunnen worden gebruikt. Wekelijks wordt hier ook het beddengoed van onze gasten gewassen. Onze poetsploeg draagt hier zorg voor. Dit geldt natuurlijk ook voor het wekelijkse onderhoud van alle centrale ruimtes (keukens, badkamers, gangen, trappenhal…).
Achter de woning is voldoende parkeergelegenheid zodat de auto’s van de (tijdelijke) bewoners veilig kunnen worden geparkeerd.
Onze eigen schoonmaakploeg zal ervoor zorgen dat dit nieuwe gebouw helemaal schoon wordt opgeleverd.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Huis in Gangelt voor 8 personen. Haus in Gangelt für 8 Personen. Hause in Gangelt for 8 Persons.
Binnenkort: 8 nieuwe kamers in Gangelt