Route voor tijdelijke arbeidskrachten chemische industrie Sittard-Geleen

De tijdelijke woonruimtes van Delta Immo GmbH worden vaak gehuurd door bedrijven die huisvesting zoeken voor hun medewerkers. Het gaat dan veelal om technische vakkrachten. Zij worden niet zelden tewerkgesteld in Sittard-Geleen, op een groot bedrijventerrein in de chemische industrie.

Bereikbaarheid

Wij merken dat de goede bereikbaarheid een groot pluspunt is voor onze woningen. Omdat onze klanten gevestigd zijn in zowel binnen- als buitenland worden alle afspraken op afstand gemaakt. Niet alleen met ons, maar ook met hun eigen klanten die de vakkrachten inhuren. Omdat wij regelmatig vragen krijgen over de makkelijkste routes tussen de werkplek en onze woningen, of over praktische voorzieningen binnen de regio, hebben wij enkele tips op een rijtje gezet.

  1. Het chemisch bedrijvencomplex Chemelot is gevestigd in de provincie Limburg (in het zuiden van Nederland). Het is makkelijk bereikbaar dankzij de nabijheid van de snelwegen A2 en A76. Zodra je over de snelweg rijdt, ter hoogte van afrit 48 (Urmond/Sittard), zie je een deel van het enorme bedrijventerrein. Aan het einde van deze afrit ga je rechtsaf en volg je de bewegwijzering. Door de immense omvang van het complex zijn er diverse gates (toegangen). Wij adviseren onze klanten dan ook heldere richtlijnen mee te geven aan de medewerkers. Kijk hier voor een eerste indruk van de reisroute.
  2. De woningen van Delta Immo in de Duitse grensstreek bevinden zich veelal in en rondom Gangelt. De afstand van onze huisvesting tot deze chemiereus is circa 18 kilometer. Dit betekent een reistijd van ongeveer 15 minuten. Dankzij de nabij gelegen Bundesstraße B56 is er sprake van een vlotte en snelle route waarbij je al snel de landsgrens passeert.
  3. Aangezien de lokale voorzieningen met het openbaar vervoer garant staan voor veel langere reistijden, kiezen onze huurders vrijwel allemaal voor vervoer per auto. Dit betekent dat wij bij al onze woningen zorgen voor voldoende parkeergelegenheden. Bij vrijwel iedere huisvestingslocatie beschikken wij over een eigen parkeerterrein. Zo kunnen de auto’s van de medewerkers veilig worden geparkeerd.
route Gangelt naar Sittard-Geleen

Aanbod breidt zich uit

Door de constante en ook toenemende vraag aan tijdelijke woonruimtes breiden wij ons aanbod steeds verder uit. Zo bekijken wij momenteel een aantal mogelijkheden in onder andere Beek, Stein en Geleen (Nederland). Verder hebben wij concrete plannen voor nieuwe woonruimte in Selfkant (Duitsland). Houd onze website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen! De huidige woningen kan je hier bekijken.

Binnenkort: nieuwe kamers in Gangelt

Binnenkort voegen wij weer nieuwe kamers toe aan ons aanbod in Gangelt. Omstreeks 1 december 2019 zullen wij de verbouwingen afronden aan een nieuw pand aan de Luisenring.
Deze nieuwe woning biedt ruimte aan 8 personen. Er zijn 2 badkamers en 2 keukens. Deze worden vanzelfsprekend helemaal ingericht en voorzien van alle gemakken. Servies, potten, pannen, bestek, glaswerk… Aan alles wordt gedacht.
De volledige woning wordt aan onze bekende kwaliteitsnormen aangepast. Zo zullen de kamers, die uitsluitend voor 1 persoon zijn, allemaal gestoffeerd en gemeubileerd worden aangeboden. Op iedere kamer is er een televisie met satellietaansluiting. Er is uiteraard wifi aanwezig in het hele pand.
Zoals in ieder pand geldt, is er ook hier een wasruimte aanwezig. Hier staan de wasmachine en wasdroger die door iedereen te allen tijde kunnen worden gebruikt. Wekelijks wordt hier ook het beddengoed van onze gasten gewassen. Onze poetsploeg draagt hier zorg voor. Dit geldt natuurlijk ook voor het wekelijkse onderhoud van alle centrale ruimtes (keukens, badkamers, gangen, trappenhal…).
Achter de woning is voldoende parkeergelegenheid zodat de auto’s van de (tijdelijke) bewoners veilig kunnen worden geparkeerd.
Onze eigen schoonmaakploeg zal ervoor zorgen dat dit nieuwe gebouw helemaal schoon wordt opgeleverd.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Huis in Gangelt voor 8 personen. Haus in Gangelt für 8 Personen. Hause in Gangelt for 8 Persons.
Binnenkort: 8 nieuwe kamers in Gangelt