Compleet ingerichte woonruimtes regio Gangelt

De compleet ingerichte woonruimtes (voor 1 persoon) in de regio Sittard-Heinsberg en Gangelt zijn volledig gestoffeerd en gemeubileerd. Ze zijn voorzien van wifi, een eigen televisie en een schotelantenne. De centrale keuken is praktisch en compleet ingericht. De badkamer voldoet aan alle vereisten. Uiteraard is er een wasruimte met een wasmachine en wasdroger. Deze zijn op ieder gewenst moment beschikbaar.
Alle huisvestingslocaties garanderen voldoende privacy voor de individuele bewoners. Om een prettig verblijf in onze woonruimtes te garanderen, zorgen wij ervoor dat alle centrale ruimtes (keuken, badkamer, trappenhuis…) netjes worden onderhouden.
Bij de keuze voor een tijdelijke woonruimte bij Delta Immo GmbH, kunt u rekenen op een all-in pakket. Dit betekent onder meer het verschaffen en wekelijks verschonen van beddengoed. Ook dragen wij zorg voor de schoonmaak van de algemene ruimtes. Tevens bieden wij moderne centrale keuken-, sanitaire en wasvoorzieningen. Bovendien zijn de kosten voor gas, water en elektra inbegrepen in de maandelijkse huurprijs.
Verder is er op alle locaties steevast gratis parkeerruimte beschikbaar.
Kortom, onze woonruimtes zijn sfeervol en praktisch ingericht. Zo voelt iedereen zich er meteen thuis. 

Kitchen number 1 with all equipment and supplies. Küche Nummer 1 mit alle Zubehören. Keuken nummer 1 met alle toebehoren.
Compleet ingerichte keuken